Despre

Cine suntem

Lord’s Pub a fost infiintat in februarie 2001 si este situat la intrarea in Pasajul Vulturul Negru (Piata Unirii nr. 2-4). Este locul ideal pentru a te distra oricand impreuna cu prietenii tai. Aici vei gasi atmosfera care face face diferenta fata de celelalte locatii. In plus este singurul loc in care poti savura o bere Guinness Draught sau Holsten nefiltrata. „Best Music in Town”, sloganul clubului, spune totul despre muzica pe care o poti asculta aici: dance, rock, blues, muzica anilor ’80-’90.

Evolutie

Incepand cu anul 2001 un grup pasionat de oameni au facut eforturi mari pentru a construi in fiecare zi o marca ce la maturitate sa devina un brand. Lord’s a fost una dintre primele locatii care a dezvoltat, in Oradea, conceptul de local unde se poate imbina socializarea cu distractia pentru o categorie de public educat. Muzica a fost, inca de la inceput, nucleul care a format publicul si structura care a mentinut directia viitorului brand. Odata cu trecerea anilor profilul si renumele Lord’s au avut parte de adaptari sau chiar procese reale de reinventare.

Ceea ce este azi Lord’s in conceptul publicului care este nelipsit de la evenimentele saptamanale se defineste ca si pasiune. Lord’s este acum bine definit ca si Lord’s Pub – locatie premium Guinness in care se asculta cea mai buna muzica din oras, te simti extraordniar si esti tratat cu cea mai calda prietenie de catre echipa Lord’s Pub.

Muzica

Muzica de calitate este principiul de baza al playlist-ului in Lord’s Pub. Comunitatea Lord’s Pub asculta aceasta muzica peste tot. Selectia s-a facut intotdeauna cu ajutorul publicului. Piesele muzicale sunt ale trupelor care au demonstrat cu adevarat ca pot sa fie pozitionati ca si clasici. Muzica este motivanta, antrenanta, plina de substanta si actuala la orice varsta. Ritmurile sunt studiate si au sens iar versurile reprezinta evolutia generatiilor din orice timp.

Lord’s Pub – Best Music in Town!

Public

Publicul evolueaza in permanenta. Lord’s Pub asculta foarte bine si intelege ceea ce publicul are nevoie pentru a se simti confortabil in momentele de destindere in care aleg sa vina aici. Publicul Lord’s este fara varsta. Tinerii aud de faima Lord’s inca de mici si asteapta cu infrigurare momentul majoratului pentru a accesa o societate speciala – cu o anumita distinctie. Publicul Lord’s este educat, in primul rand, iar apoi apreciaza muzica de calitate si, nu in ultimul rand, o bautura buna servita cu cea mai mare placere de echipa Lord’s

Evenimente

Fiecare sfarsit de saptamana este un eveniment care merita sarbatorit in Lord’s. Petrecerile din Lord’s sunt extraordinare. Toata lumea se intalneste si se distreaza pana dimineata. Stim ca e greu sa gasesti o masa in Lord’s dar asta nu impiedica pe nimeni sa vina chiar si fara rezervare si sa se bucure cu toti prietenii din Lord’s. Muzica buna face din fiecare seara un eveniment deosebit pentru a te simti bine.

Lord’s Pub alaturi de partenerii sai dezvolta concepte de evenimente speciale. Lord’s Pub gazduieste periodic trupe de muzica care canta live pentru public. Exista un spatiu special amenajat pentru zona de scena si tot localul devine un spatiu in care concertul se traieste la maxim.

Va invitam sa urmariti sectiunea „Evenimente” pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre viitoare!

Parteneri

Lord’s Pub, Oradea, a fost desemnat locatie premium Guinness. Pozitia extraordinara, ambianta prietenoasa si decorul realizat dupa cele mai exacte standarde, au facut din Lord’s cea mai atractiva locatie pentru a fi punctul central, in Oradea, a brandului Guinness.

 

Unul deintre cei mai activi parteneri Lord’s Pub este Coca Cola. Coca Cola sustine activitatea Lord’s Pub si este aproape de brandul nostru.
Noutati pe BlogContact

Piața Unirii nr. 2-4, 410072, Oradea
Telefon: +40-733.961.221

Despre noi

Lord’s Pub a fost infiintat in februarie 2001 si este situat la intrarea in Pasajul Vulturul Negru (Piata Unirii nr. 2-4). Este locul ideal pentru a te distra oricand impreuna cu prietenii. Aici vei gasi atmosfera care face diferenta fata de celelalte locatii. In plus, este singurul loc in care poti savura o bere Guinness Draught sau Holsten nefiltrata.